Περιήγηση

Virtual Tour

 

H ξενάγηση, πληροφορεί τους επισκέπτες σχετικά με την πλούσια ιστορία του Σταδίου, το ιστορικό της κατασκευής, αλλά και της αναστήλωσης του, την αρχιτεκτονική και την τοποθεσία του, καθώς και το ρόλο που έχει διαδραματίσει σε πολλές, σημαντικές στιγμές για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Επίσης, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους οποίους το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι στενά συνδεδεμένο.

Ακολουθώντας την πορεία που υποδεικνύεται υπάρχουν 12 σημεία ενδιαφέροντος μέσα στον χώρο του Σταδίου που ταξιδεύουν τον επισκέπτη να ανακαλύψει την πλούσια ιστορία του…

Επίσης, οι επισκέπτες του Παναθηναϊκού Σταδίου έχουν την δυνατότητα, πέραν της περιήγησης τους μέσα στον χώρο του Καλλιμάρμαρου, να επισκεφθούν, στον χώρο του Αιθρίου, και την μόνιμη Έκθεση «Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και Δάδες από το 1896 έως σήμερα».

 Και έχουν τη δυνατότητα, στην ανάβασή τους  προς την θολωτή δίοδο (στοά) προκειμένου να φθάσουν στο Αίθριο και στην Έκθεση, να δουν σε μεγάλες οθόνες στιγμιότυπα και συγκινητικές σκηνές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004 και  να «περιηγηθούν» στα προγράμματα του Μultimedia Τouch Screen Table. 

 

 
Κάντε κλίκ στην εικόνα για μεγένθυση