Νέα & Ανακοινώσεις

Ξεκινάει το Πρόγραμμα "Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics"
Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι έτοιμο για έκτη συνεχή χρονιά, να υποδεχθεί τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2010 κι από τότε έχουν συμμετάσχει σε αυτό περίπου 60.000 παιδιά, θα ξεκινήσει για τη σχολική χρονιά 2014-15, στις 7 Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics» υλοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΠΕ και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, ενώ έχει και την πολύτιμη υποστήριξη των Ιδρυμάτων "Σταύρος Νιάρχος" και "Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου".
Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον αθλητισμό και να γνωρίσουν το φίλαθλο πνεύμα σύμφωνα με τις αρχές του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Το «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics» προσφέρει στους μαθητές, μέσω ενός συγχρόνου συστήματος αυτόματης ξενάγησης, ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και πληροφορικό υλικό για την ιστορία του Παναθηναϊκού Σταδίου, πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους του. Παράλληλα, μέσω ενός οργανωμένου αθλητικού προγράμματος, οι μικροί φίλοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του στίβου, το βόλεϊ και το μπάσκετ.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων